Luchtvochtigheid meten

Bent u geïnteresseerd in het meten van luchtvochtigheid? Bij CaTeC hebben wij een ruim aanbod van diverse luchtvochtigheid meetopnemers.

 

Relatieve vochtigheid

Luchtvochtigheid wordt vrijwel altijd uitgedrukt in relatieve vochtigheid. Dit is de absolute vochtigheid van de lucht uitgezet tegenover de luchttemperatuur. Dit geeft een accurater beeld van hoe wij vochtigheid ervaren. Wij hebben een groot scala aan relatieve vochtigheidsmeters voor u beschikbaar. Er zijn industriële luchtvochtigheidsmeters voor het accuraat meten van vocht in de lucht.

 

Voor moeilijke en veeleisende situaties hebben wij robuuste en verwarmde sensors beschikbaar. Daarnaast zijn er ook simpelere meters voor binnenklimaten. Deze worden vaak bevestigd aan de muur en vervolgens aangesloten op een digitale datalogger. Hierdoor kunt u makkelijk en betrouwbaar de data aflezen. Voor flexibelere situaties hebben wij handmeters

 

Vochtmeters kopen bij CaTeC:

  • Meters voor relatieve vochtigheid
  • Voor elke toepassingen verschillende modellen verkrijgbaar
  • Ook geschikt voor veeleisende industriële toepassingen

Bent u benieuwd naar al onze producten? Kijkt u dan op de specifieke pagina’s per onderdeel, te vinden in het menu bovenaan. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor informatie en advies!

[Meteorologie]

Meteorologie

Bekijk Meteorologie
[Klimaat onderzoek]

Klimaat onderzoek

Bekijk Klimaat instrumentatie
[Industrie]

Industrie

Bekijk Industrie
[HVAC]

HVAC

Bekijk HVAC
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}