Temperatuur

Diverse opnemers en handmeters voor het meten van temperatuur in verschillende toepassingen. Transmitters met passieve opnemers (Pt elementen en thermistoren) en modellen met analoge (actieve) uitgangen zoals 0-10V en 4-20mA. Modellen voor kanaal, wand en buiten metingen. Daarnaast diverse handige en nauwkeurige handmeters. U bent op zoek naar een temperatuurmeter om nauwkeurig en betrouwbaar temperatuur te meten? CaTeC beschikt over verschillende soorten temperatuursensoren voor verschillende toepassingen.

HVAC-meters

Het grootste deel van ons aanbod is geschikt voor HVAC-toepassingen (heating, ventilation and airconditioning). Dit zijn drie gebieden van huis- en kantoorcomfort en zorgen samen, wanneer goed afgesteld, voor een optimale conditie.

Lees meer Toon minder
Vorstdetectoren
Wij hebben een groot aantal vaste montage sensors, die geschikt zijn voor kanaal, leiding, wand en buiten metingen. Deze kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, door middel van een insteektechniek, een klemband of gewoon direct aan de wand.  Er zijn ook meters beschikbaar die werken met een remote voeler-systeem, voor temperatuurmeting op moeilijk bereikbare of kleine plekken, met extra kabels te bestellen.

Onze HVAC-meters zijn verkrijgbaar met verschillende actieve, analoge uitgangen voor registratie, maar wij hebben ook modellen uitgerust met passieve opnemers, waar binnen u kunt kiezen tussen de types thermistor, PT100 en PT1000 sensoren. Naast modellen specifiek voor bouwkundige metingen, hebben wij ook wandmodellen geschikt als transmitter. Uitgerust met een mooie behuizing en gebruiksvriendelijk uiterlijk is dit systeem uitermate geschikt voor toepassing binnenshuis of in kantoor.

Niet-vaste meting

Naast deze vaste meters hebben wij ook een handige handmeter, compleet met extra voeler. Deze temperatuursensor is de perfecte oplossing voor niet-vaste omstandigheden.

Dataloggers

Om de data van de temperatuursensor af te lezen, heeft u ook de juiste dataloggers nodig. Deze kunt u ook vinden bij CaTeC. De DK serie is een kleine datalogger met veel applicatiemogelijkheden in gebouwen, maar als u temp. wil meten tijdens vervoer zijn onze Coldchain dataloggers ideaal.

 

Temperatuurmeters kopen bij CaTeC:

  • Ruim aanbod aan HVAC voor verschillende applicatiemogelijkheden
  • Speciale remote systemen voor meten over langere afstanden
  • Handmeter beschikbaar
  • Dataloggers voor diverse toepassingen
  • Sensoren met digitale uitgang

Heeft u verder nog vragen over onze temperatuursensors? Neem contact met ons op via de site, e-mail of telefoon!


Bel mij terug verzoek
  • {{error}}