Regenmeter kopen

Bent u op zoek naar de juiste regenmeter om te kopen? Bij CaTeC zit u goed, want wij beschikken over een brede variatie aan regenmeters, geschikt voor elke toepassing!

 

Neerslaganalyzers

 

Voor uiterst nauwkeurige en meteorologische doeleinden beschikken wij over enkele oplossingen in de vorm van digitale neerslag analyzers. Deze uiterst precieze meters gebruiken laser en video technieken om niet alleen de hoeveelheid neerslag, maar ook de soort neerslag, de intensiteit, de snelheid en de grootte van de deeltjes te meten.  Deze laser analyzer is beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

 

Daarnaast hebben wij ook de modernste optische analyzer, die gebruik maakt van beeld- en videomateriaal om te analyseren wat voor  neerslag er neerkomt.

Detectoren

Naast deze complete neerslagmeters, hebben wij ook regendetectoren. Deze werken met het ja/nee principe: ‘Is er binnen een bepaalde tijd regen gevallen, ja of nee?’ Aan de hand van de data die deze detectoren verzamelen wordt een compleet beeld van de neerslag geschetst.

 

Deze detectoren zijn verkrijgbaar in een geavanceerde, optische uitvoering, die gebruik maakt van infra rood technieken, maar wij beschikken ook over de klassieke keramische detectoren die bijvoorbeeld in de landbouw, glastuinbouw en bij zonneschermen worden toegepast.

 

Hoeveelheid regen meten?

Bent u op zoek naar een regensensor die voornamelijk de hoeveelheid regen meet? Wij beschikken over verscheidene uitvoeringen van hoeveelheidsmeters, ook wel ‘rain gauge’ of hydrometer genoemd. Onze regenmeters zijn gebaseerd op het Kipp-Waage principe, dat gebruik maakt van kantelbakjes om de regen te verwerken. Als het kantelbakje vol is en dus omvalt, wordt er een sensor getriggerd, die automatisch de data opslaat. Onze sensors zijn verkrijgbaar in zowel verwarmde als onverwarmde uitvoeringen.

 

Complete weerstations

Als u niet alleen neerslag en regen wil meten, kunt u er ook aan denken om een compleet weerstation aan te schaffen. Ons aanbod aan meteostations is breed en geschikt voor elke toepassing. Zo hebben wij uiterst nauwkeurige weerstations die gebruik maken van de meest geavanceerde technieken, voor meteorologische doeleindes, maar ook low-cost weerstations voor simpeler gebruik. Deze weerstations meten neerslag, wind, relatieve vochtigheid, licht, temperatuur en druk. Ze zijn te verkrijgen in meerdere uitvoeringen.

 

De regenmeters van CaTeC:

  • Zowel hoeveelheidsmeters als complete neerslag analysers en detectors.
  • Instrumentatie die voldoet aan de eisen aan WMO.
  • Verwarmde en onverwarmde meters voor elke weersomstandigheid.
  • Ook complete weerstations beschikbaar.

 Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!

 

[Meteorologie]

Meteorologie

Bekijk Meteorologie
[Klimaat onderzoek]

Klimaat onderzoek

Bekijk Klimaat instrumentatie
[Industrie]

Industrie

Bekijk Industrie
[HVAC]

HVAC

Bekijk HVAC
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}