HVAC / binnenklimaat

Breed assortiment aan relatieve vochtigheid transmitters, relatieve vochtigheid modulen en meetvoelers voor toepassingen in klimaat applicaties zoals:
   -Gebouwenbeheer   
   -Koelcellen
   -Magazijnen
   -Diverse agrarische OEM applicaties
   -Ziekenhuizen
   -Farmacie  

Diverse verschillende uitvoeringsvormen voor kanaal, wand, proces en OEM applicaties. Bent u op zoek naar een meter voor het meten van relatievevochtigheid?  Bij CaTeC hebben wij een ruim en compleet aanbod aan meters voor een wijde range aan toepassingen!

Lees meer Toon minder
Verwisselbare meet-voelers
Hoogwaardige GBS opnemers.
HVAC opnemers met verwisselbare sensortip
Hoge vochtigheid GBS opnemers
stabiele GBS opnemers
Compacte GBS opnemers
GBS-wandopnemers

Compacte meetvoeler

Deze serie is vervangen door de HTS201 serie!
Toepassingen:
Deze meters gebruiken de absolute vochtigheid en temperatuur om te berekenen wat de relatieve vochtigheid is. Onze meters zijn beschikbaar in veel modellen voor elke situatie. Zo beschikken wij over robuuste industriële meters van E+E van hoge kwaliteit, die geschikt zijn voor veeleisende situaties. Deze zijn uiterst bestendig en kunnen verwarmd worden. Er zijn meters die geschikt zijn voor hoge temperaturen, chemisch verontreinigde gebieden of  die gebruikt kunnen worden bij hoge druk of explosie gevaar.

Naast deze meters hebben wij ook vaste montage en wandmeters voor het meten van binnenklimaten. Deze meters zijn geschikt voor gebouwenbeheer, tuinbouw en agrarische toepassingen. Voor flexibele situaties leveren wij losse handmeters. Voor alle sensors beschikken wij ook over bijpassende losse voelers, dataloggers en kalibratoren.

Een relatieve vochtigheidsmeter kopen bij CaTeC:

·         Breed scala aan meters
·         Verschillende toepassingen
·         Zowel vaste montage als losse handmeters
·         Bijbehorende apparatuur zoals dataloggers ook beschikbaar

Kijk voor meer informatie bij onze meters of neem contact met ons op voor advies!
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}