Perslucht

Voor het meten van perslucht flow of dauwpunt onderstaand een overzicht van onze mogelijkheden.
Diverse dauwpunt bereiken te kiezen en voor de flowtransmitters zijn diverse passtukken voor verschillende buisdiameters.

Wij leveren perslucht instrumentatie voor:

    - Industrie
    - Kassen
    - Medische toepassingen
    - Kunststof productie
     - Droog processen
    - OEM applicaties

U bent op zoek naar een meter voor perslucht applicaties of droogprocessen? Dan bent u bij CaTeC aan het juiste adres!

Dauwpunt metingen

Voor het meten van het dauwpunten beschikken wij over de uiterst nauwkeurige EE371-serie van leverancier E+E, bestaande uit twee modellen. Deze transmitter is uitgerust met een auto kalibratie systeem, zodat het precies kan meten in moeilijke omstandigheden, zoals zeer lage dauwpunten of hoge druk. De behuizing is uiteraard ook robuust uitgevoerd om deze situaties aan te kunnen. De meter is compact en direct worden bevestigd op de locatie. Het S-Model beschikt over een switch die gebruikt kan worden voor controle en alarm applicaties. Door zijn snelle reactietijd kan op tijd worden ingegrepen zodra het dauwpunt te hoog of te laag wordt, wat ook nog eens makkelijker wordt gemaakt door de optionele display. Het T-model kan niet alleen het dauwpunt meten, maar hij kan ook het vriespunt of de ppm volume concentratie documenteren en doorgeven.

Perslucht flow transmitter

Naast deze uitgebreide dauwpunt meters hebben wij ook flowmeters speciaal ontwikkeld voor perslucht toepassingen. De transmitters van E+E zijn van duurzame kwaliteit en zijn geschikt voor een ruime variatie aan gassen, naast normale perslucht. De meters meten zowel massa flow, volume flow, standaard flow en verbruik. Meters zijn beschikbaar met verschillende meet bereiken en instellingen voor elke applicatie. Een groot voordeel is dat al deze persluchtmeters onder een bedrijfsdruk van 7 bar worden gekalibreerd.

Perslucht meters kopen bij CaTeC

- Duurzame transmitters
- Dauwpunt meters voor elke situatie, zowel controle als alarm toepassingen
- Mogelijkheid tot combineren dauwpunt en ppm metingen
- Speciale flow meters voor diverse applicaties
- Onder bedrijfsdruk gekalibreerde meetinstrumentatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Lees meer Toon minder
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}