Sigma 05 is een modulair sensor platform met verwisselbare meetvoelers

Sigma 05 is een modulair sensor platform met verwisselbare meetvoelers

De Sigma 05 is een “Sensor Hub” voor de intelligente E+E Modbus meetvoelers. Op eenvoudige wijze is een modulair sensor platform op te zetten met drie meetvoelers voor vijf verschillende meetwaarden. De Sigma 05 ondersteund E+E sensor voeler probes voor CO2, Relatieve vochtigheid, Temperatuur, Barometrische druk en Luchtsnelheid waardoor de interface geschikt is voor veel verschillende applicaties.  

De meetvoelers zijn “plug en play” en worden automatisch door het Sigma platform herkend. Er zijn maximaal drie verschillende RS485 (Modbus RTU) meetvoelers op het platform aan te sluiten, waarvan 3 meetwaarden op het display kunnen worden weergegeven en twee via vrij programmeerbare analoge uitgangen gekoppeld kunnen worden aan een BMS of PLC systeem.  

Met de nieuwe gratis PSC10 configuratie software kan het Sigma platform eenvoudig worden geconfigureerd, meetwaarden worden ingesteld en geschaald en aangesloten meetvoelers worden gekalibreerd. Voor loop validatie van het Sigma 05 systeem zijn referentie meetvoelers beschikbaar met vast in geprogrammeerde meetwaarden.  

Door de uitwisselbaarheid van de meetvoelers en de universele eigenschappen van het Sigma 05 systeem is het platform geschikt voor een breed aantal applicaties van Farmacie en Clean rooms tot HVAC en Agrarische toepassingen.

Gepubliceerd op: 22 maart | Terug
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}