AP360 Reinigt lucht van allerlei ziektekiemen en allergenen

AP360 Reinigt lucht van allerlei ziektekiemen en allergenen

De AP360 steriliseert de lucht door middel van een medische HEPA-13 filter én een UV-C lamp bij een debiet van 360 m3/uur. Door zowel te filteren als te bestralen wordt de lucht effectief gesteriliseerd van stof, schimmel, bacteriën, virussen en meer. De lucht hoeft dus niet meerdere malen te recirculeren om vrijwel alle ziektekiemen uit te schakelen en een ruimte te steriliseren.

De AP360 heeft een constante effectiviteit omdat deze zijn debiet van 360 m3/uur kan vasthouden ook wanneer er stof en dergelijken op de HEPA-13 filter achterblijft. Dankzij het constante debiet kan een ruimte voorspelbaar en betrouwbaar gesteriliseerd worden. Hiermee is de AP360 geschikt voor laboratoria en ziekenhuizen.

Het debiet van 360 m3/uur is gekozen om een typisch middelgrote kantoor of behandelkamer elk kwartier te steriliseren. Voor grotere ruimtes zijn meerdere AP360 nodig om effectief de lucht te reinigen.

De huidige pandemie heeft aangetoond hoe schadelijk ziektes zijn die zich via de lucht verspreiden. Met een effectieve luchtreiniger kan risico verlaagd worden in kritieke ruimtes in een ziekenhuis; steriele situaties gecreëerd worden in een lab; productiviteit verhoogd worden op kantoren met minder ziekteverzuim en ziekteverspreiding op scholen en kinderdagverblijven beperken.

Gepubliceerd op: 22 maart | Terug
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}