Nieuws

LI-830/850 serie, analyzers voor het flexibel en nauwkeurig meten van CO2 en H2O

Voor nauwkeurige en stabiele CO2 metingen met een groot meetbereik is het bekend dat LI-COR hoogwaardige analyzers heeft ontwikkeld die van onderzoekskwaliteit zijn.
CO2 analyzer
Om deze analyzers toe te passen in de praktijk hoeft u geen onderzoeker te zijn. De nieuwe modellen van LI-COR, de LI-830 en LI-850, zijn flexibel ontworpen, waardoor deze zich laten aanpassen aan uw toepassing!

​De analyzers zijn zoals te verwachten van LI-COR nauwkeurig en stabiel. Dit blijkt uit de specificaties die LI-COR altijd ruim aangeeft waardoor de analyzer altijd beter presteert dan wordt aangegeven. Over het gehele meetbereik van 0-20.000 ppm is de LI-830 nauwkeuriger dan 3% en de LI-850 is zelfs nauwkeuriger dan 1,5% van de afgelezen meetwaarde. Daarnaast kent de analyzer een zeer lage drift én ruis die onder de 1 ppm ligt. Ideaal voor precisie metingen en monitoring.
CO2 analyzer


De LI-830/850 analyzers zijn flexibel en aan te passen naar uw toepassing: Zo zijn er digitale en analoge uitgangen en alarmen mogelijk. Kan er gecommuniceerd worden met USB en RS-232 en is er XML communicatie mogelijk. Bij de analyzers kunt u nu optioneel een display en een interne pomp bestellen. De interne pomp garandeert een constante luchtstroom door de meetkamer voor een betrouwbare meting. Op de display kunt u de actuele meetwaardes direct aflezen.

De analyzers kunnen worden toegepast voor onderzoeksdoeleinden, controle van klimaatomstandigheden of als kalibrator voor bijv. CO2 meetsensoren.

Wanneer u een hoogwaardige CO2 analyzer nodig heeft voor uw toepassing kunt u contact met CaTeC opnemen. Wij komen dan geheel vrijblijvend met een gepaste oplossing.

Voor onze volledige assortiment aan analyzers zie: CO2/H2O analyzers