Nieuws

 

LOGbox 3G 

Er komt een uitbreiding van de succesvolle LOGbox serie! De LOGbox lijn onderscheid zich als goedkope en handige datalogger. De nieuwste uitvoering zet deze trend door. De LOGbox 3G is een datalogger die via het internet af te lezen is zonder serverkosten! Hiermee wordt het meten op afgelegen plekken en tijdens transport gemakkelijk en kost-effectief!
CO2 analyzer
De LOGbox 3G maakt gebruik van het 2G/3G netwerk om zo zijn data te versturen naar de NOVUS cloud. Vervolgens kunt u gratis de data downloaden via de NOVUS cloud. Zo heeft u enkel een goedkope SIM-abonnement nodig om uw data op afstand in te kunnen zien.
CO2 analyzer
De LOGbox is een universele datalogger en heeft 3 analoge uitgangen en één digitale. De LOGbox heeft een display waar actuele waardes afgelezen kan worden. Daarnaast kan de LOGbox afgelezen en ingesteld worden met NXperience. Dit is gratis software van onze leverancier NOVUS.
Voor ons assortiment aan universele dataloggers zie  hier.

LI-830/850 serie, analyzers voor het flexibel en nauwkeurig meten van CO2 en H2O Voor nauwkeurige en stabiele CO2 metingen met een groot meetbereik is het bekend dat LI-COR hoogwaardige analyzers heeft ontwikkeld die van onderzoekskwaliteit zijn.
CO2 analyzer
Om deze analyzers toe te passen in de praktijk hoeft u geen onderzoeker te zijn. De nieuwe modellen van LI-COR, de LI-830 en LI-850, zijn flexibel ontworpen, waardoor deze zich laten aanpassen aan uw toepassing!

​De analyzers zijn zoals te verwachten van LI-COR nauwkeurig en stabiel. Dit blijkt uit de specificaties die LI-COR altijd ruim aangeeft waardoor de analyzer altijd beter presteert dan wordt aangegeven. Over het gehele meetbereik van 0-20.000 ppm is de LI-830 nauwkeuriger dan 3% en de LI-850 is zelfs nauwkeuriger dan 1,5% van de afgelezen meetwaarde. Daarnaast kent de analyzer een zeer lage drift én ruis die onder de 1 ppm ligt. Ideaal voor precisie metingen en monitoring.
CO2 analyzer


De LI-830/850 analyzers zijn flexibel en aan te passen naar uw toepassing: Zo zijn er digitale en analoge uitgangen en alarmen mogelijk. Kan er gecommuniceerd worden met USB en RS-232 en is er XML communicatie mogelijk. Bij de analyzers kunt u nu optioneel een display en een interne pomp bestellen. De interne pomp garandeert een constante luchtstroom door de meetkamer voor een betrouwbare meting. Op de display kunt u de actuele meetwaardes direct aflezen.

De analyzers kunnen worden toegepast voor onderzoeksdoeleinden, controle van klimaatomstandigheden of als kalibrator voor bijv. CO2 meetsensoren.

Wanneer u een hoogwaardige CO2 analyzer nodig heeft voor uw toepassing kunt u contact met CaTeC opnemen. Wij komen dan geheel vrijblijvend met een gepaste oplossing.

Voor onze volledige assortiment aan analyzers zie: CO2/H2O analyzers