PAR sensor (puntmeting)

CaTeC verkoopt een brede lijn aan quantum (PAR) sensoren:

LI-190R: Is de huidige en vertrouwde standaard PAR sensor in de tuinbouw. De sensor is geschikt voor elk soort licht van zonlicht, natriumlampen tot LED lampen en de LI-COR PAR sensor is een uitstekende referentie. Let wel op dat deze PAR sensoren een goede omvormer/versterker nodig hebben voor een juiste aflezing.

SQ-500 lijn: Een geschikte PAR sensor voor elke situatie. De PAR sensor is geschikt voor elk soort licht van zonlicht, natriumlampen tot LED lampen. Deze sensoren zijn verkrijgbaar met verschillende uitgangen: 0-5V, 4-20 mA, 0-40mV, SDI-12 en MODbus.
Interessante modellen zijn:
De SQ-500 hoeft men niet te voeden. Deze is dus uiterst energie efficiënt en heeft een uitgang van 0-40 mV die toch goed uitleesbaar is.
De SQ-520 dit is een digitale PAR sensor die zelfstandig kan loggen wanneer deze aan een smartphone adapter zit of een powerbank.

SQ-100/200/400 lijn: Een betaalbare PAR sensor voor een specifieke situatie. De sensor is enkel betrouwbaar in het licht waarbij deze is gekalibreerd. Wanneer men niet bij belicht is dit de kost effectieve sensor. Deze sensoren zijn verkrijgbaar met verschillende uitgangen: 0-5V, 4-20 mA, 0-40mV, SDI-12 en MODbus.
Interessante modellen zijn:
De SQ-110 hoeft men niet te voeden. Deze is dus uiterst energie efficiënt en heeft een uitgang van 0-40 mV die toch goed uitleesbaar is.
De SQ-420 dit is een digitale PAR sensor die zelfstandig kan loggen wanneer deze aan een smartphone adapter zit of een powerbank.
Lees meer Toon minder
Gecombineerde PAR en ver-rood sensoren.
PAR, lichtsom en dag periode meters
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}