Barometrische druk opnemers

Barometer transmitters voor het nauwkeurig meten van de barometrische druk voor meteorologie applicaties of compensatie metingen.De transmitters zijn voorzien van diverse uitgangen zowel analoog als digitaal.

Barometrische druk is de term die hoort bij het meten van luchtdruk door middel van een barometer. Bij CaTeC hebben wij verschillende, robuuste meters die u helpen de barometrische druk te meten, voor bijvoorbeeld meteorologische doeleinden.

Meters - Baro druk opnemers

De barometers die wij leveren zijn digitaal en hebben een hoge industriële standaard. Ze zijn verkrijgbaar met zowel analoge als digitale uitgangen, zodat u de data kan verwerken zoals voor u het handigst is. De meters van leverancier Thies Clima kunnen optioneel ook verwarmd worden, waardoor de invloed van de temperatuur op het gas in de meter gecompenseerd wordt. Dit zorgt voor langdurige nauwkeurigheid en stabiliteit van de meting.

Onze meters hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, aangezien ze lang meegaan door hun robuuste behuizing. Ze zijn compact en stevig en zullen het dan ook lang volhouden in allerhande situaties, zoals voor gebouwenbeheer, tuinbouw, maar ook scheepvaart en verkeerstoepassingen.

Barometers kopen bij CaTeC
:
·         Robuuste behuizingen
·         Verschillende uitgangen, zowel digitaal als analoog
·         Langdurig nauwkeurig
·         Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
·         Stabiele metingen door verwarming

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en eventueel verdere vragen!
Lees meer Toon minder
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}