Temperatuurmeter voor buiten

Bent u op zoek naar een temperatuurmeter voor buiten? Bij CaTeC hebben we verschillende soorten en types, zodat u er altijd eentje vindt voor uw toepassing!  

 

De verschillende types van CaTeC

Voor het meten van de temperatuur of vochtigheid buiten hebben wij onder andere wandopnemers die vast te bevestigen zijn en geschikt zijn voor alle buiten situaties maar ook de meer geavanceerde modellen die voorzien van een stralingskap. Ook leveren wij diverse soorten stralingskappen voor zowel mast als wandbehuizing. Deze meters komen met verschillende soorten uitgangen, zowel analoog als digitaal. Daarnaast hebben wij buitenopnemers die zowel temperatuur als relatieve vochtigheid meten, uiterst geschikt voor gebouwbeheer.

 

Deze buitenmeters zijn voorzien van hun eigen stralingskap. Door deze zogenaamde “weerhut” is de meter geschikt voor elke weeromstandigheid. Ook deze meter is verkrijgbaar in verschillende uitgaves, uitgangen en gevoeligheden. Heeft u al een geschikte temperatuurmeter? Dan kunt u ook een losse stralingskap kopen, in verschillende maten.

 

Buiten temperatuurmeters bij CaTeC:

  • Wandopnemers met robuuste behuizing
  • Opnemers met speciale stralingskappen
  • Ook losse stralingskappen verkrijgbaar
  • Modellen met verschillende uitgangen beschikbaar

Bent u benieuwd welke meter het meest geschikt is voor uw toepassingen of heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op!      

[Meteorologie]

Meteorologie

Bekijk Meteorologie
[Klimaat onderzoek]

Klimaat onderzoek

Bekijk Klimaat instrumentatie
[Industrie]

Industrie

Bekijk Industrie
[HVAC]

HVAC

Bekijk HVAC
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}