Luchtvochtigheidsmeter

Bent u op zoek naar een vochtigheidsmeter? Bij CaTeC hebben wij een ruim aanbod aan meters voor het meten van verschillende soorten vocht en vochtigheid.

 

Relatieve vochtigheidsmeters

Wij hebben een groot scala aan relatieve vochtigheidsmeters voor u beschikbaar. Niet alleen zijn er eenvoudige meters voor het meten van het binnenklimaat en diverse handmeters, maar er zijn ook industriële meters voor het accuraat meten van de relatieve vochtigheid in de lucht.

 

Voor moeilijke en veeleisende situaties hebben wij robuuste en verwarmde sensors beschikbaar.  

 

Bodemvochtigheid meten

 

Bent u op zoek naar een meter voor het meten van de bodemvochtigheid?  Ook deze  meetinstrumentatie vind u bij CaTeC bv. Deze sensoren en opnemers zijn beschikbaar in verschillende modellen. De  sensoren kunnen worden aangesloten op dataloggers die eventueel draadloos de meetgegevens doorsturen naar een centrale locatie voor de verwerking van de meetdata.

 

Een andere mogelijkheid is de data via webapplicaties te analyseren.

 

Vocht in olie meten

Vocht in olie bepaling wordt vaak gedaan ter bescherming van corrosie bij de toepassing van smeer oliën en ter voorkoming van doorslag bij transformatoren. Bent u geïnteresseerd bent in het meten van de vochtigheid van uw oliën ter bescherming tegen corrosie? Dan hebben wij zowel vaste montage als handmeters voor u ter beschikking.  

 

Optioneel kan men in plaats van de Aw. waarde van de olie ook een ppm waarde meten. Hiertoe dient wel het type olie bekend te zijn.

 

Verschillende vochtmeters bij CaTeC:

  • Handmeters en transmitters voor zowel relatieve vochtigheid, bodemvochtigheid en vocht in olie.
  • Voor elke toepassingen verschillende modellen verkrijgbaar
  • Ook geschikt voor veeleisende industriële toepassingen!
  • Te kalibreren en vaak geleverd met een kalibratie certificaat.

Mocht u graag meer informatie willen hebben over onze luchtvochtigheidsmeters, neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

[Meteorologie]

Meteorologie

Bekijk Meteorologie
[Klimaat onderzoek]

Klimaat onderzoek

Bekijk Klimaat instrumentatie
[Industrie]

Industrie

Bekijk Industrie
[HVAC]

HVAC

Bekijk HVAC
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}