Digitale vochtigheidsmeter

Bent u op zoek naar een digitale meter voor het meten van vochtigheid? Bij CaTeC hebben wij een ruim en compleet aanbod vochtmeetinstrumenten!  

 

Toepassingen van de digitale vochtigheidsmeter

Het is gebruikelijk om in plaats van absolute vochtigheid, relatieve vochtigheid te meten. Dit is de absolute waarde uitgezet tegenover temperatuur en het dauwpunt. Dit geeft een accuraat beeld van de vochtigheid, omdat het aangeeft hoe wij de vochtigheid ervaren. Hoe hoger het percentage, hoe oncomfortabeler wij het vinden. Onze relatieve vochtigheid meters zijn beschikbaar in veel modellen voor elke situatie. Zo beschikken wij over robuuste industriële meters van E+E van hoge kwaliteit, die geschikt zijn voor veeleisende situaties.

 

Deze zijn uiterst bestendig en kunnen optioneel verwarmd worden in hoge vochtigheid applicaties en zijn voornamelijk geschikt voor professionals. Naast deze meters hebben wij ook vaste montage en wand en kanaalmeters voor het meten van het binnenklimaat. Deze meters zijn geschikt voor gebouwenbeheer, tuinbouw en agrarische toepassingen, maar natuurlijk ook gewoon voor thuis situaties.

 

Voor flexibele situaties leveren wij losse handmeters. Omdat al deze meters digitale data aanleveren, beschikken wij ook over bijpassende dataloggers, die de informatie voor u verwerken en makkelijke output leveren voor analyse.

 

Een digitale vochtigheidsmeter kopen bij CaTeC:

  • Breed scala aan vochtmeters
  • Verschillende toepassingen
  • Zowel vaste montage als losse handmeters
  • Bijbehorende apparatuur zoals dataloggers ook beschikbaar

Kijk voor meer informatie bij onze meters of neem contact met ons op voor advies!

[Meteorologie]

Meteorologie

Bekijk Meteorologie
[Klimaat onderzoek]

Klimaat onderzoek

Bekijk Klimaat instrumentatie
[Industrie]

Industrie

Bekijk Industrie
[HVAC]

HVAC

Bekijk HVAC
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}