Cloud meet en analyse oplossingen

 

CaTeC heeft met het “CaTeC Cloud Solutions platform” de oplossing voor gebruikers om data van sensoren en meetinstrumenten te visualiseren en te presenteren op overzichtelijke dashboards en rapportage overzichten.
De data van vrijwel elk meetinstrument dat in verbinding staat met het internet kan worden weergegeven in numerieke en diverse grafische vormen.

De diverse applicaties voor onze meetinstrumenten en sensoren vragen afhankelijk van de toepassing, verschillende oplossingen om de data naar de Cloud te brengen.
Mogelijkheden voor communicatie zijn :
Draadloos            : LORA, WiFi en GPRS verbindingen.
Bedraad               : Via intern bedraad netwerk.

 

Voor onderstaande applicaties hebben wij kant- en klare draadloze meetoplossingen voor presentatie van de data in de Cloud.
  -          Bodemvocht analyses met diverse bodemvochtigheid-EC en temperatuur sensoren.
  -          Weergave en analyse van meteorologische metingen.
-          Remote klimaat controle en monitoring van Relatieve vochtigheid/Temperatuur en CO2 waarden.

Wij kunnen dus in principe al onze elektronische meet-sensoren in de Cloud zetten.
U kunt altijd uw meetvraag en wens voorleggen voor online uitlezing van meetinstrumenten, dan komen wij met een voorstel met voor een passende oplossing.

De geregistreerde data is zowel in grafisch- als numeriek vorm te presenteren en kan gedurende een bepaalde periode worden opgeslagen voor historische data analyse.

Daarnaast kan het systeem een melding geven via e-mail, SMS of push notificatie indien er grenswaarden worden overschreden of een statusmelding plaats vindt.

Bel mij terug verzoek
  • {{error}}