Neerslag

Diverse mogelijkheden voor het meten en analyseren van neerslag.
Van hoog nauwkeurige laser neerslaganalyzers tot low cost neerslag detectoren.
Meting van: sneeuw, regen, hagel en miezer in verschillende nauwkeurigheid klassen.

Bent u op zoek naar een nauwkeurige neerslagmeter? Dan zit u goed bij CaTeC! Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan analyzers, detectoren en neerslaghoeveelheid meters.

Neerslaghoeveelheid

Voor het meten van de hoeveelheid neerslag die valt, beschikken wij over een ruim aanbod conventionele meters. Deze werken via een kantelbakjessysteem en hebben verschillende mogelijke uitgangen, zowel puls als analoge signalen. Ze zijn beschikbaar in verschillende modellen, zowel met als zonder verwarmingen, voor elke weersituatie.


Neerslag detectie

Bent u meer geïnteresseerd in het detecteren van neerslag? Wij hebben meerdere modellen, zowel conventionele keramische als optische melders, geschikt voor diverse toepassingen. De meters kunnen besteld worden met verschillende uitgangen.

Analyzers

Voor het echte precisiewerk beschikken wij over de modernste neerslaganalyzers. Deze high-tech meters gaan een stapje verder dan de normale neerslagmeter. Zo hebben wij laseranalysers, die gebruik maken van lasertechnieken om niet alleen de hoeveelheid neerslag te meten, maar ook het type neerslag. Daarnaast hebben wij ook optische meters, die gebruik maakt van de nieuwste imaging technieken om het type en de hoeveelheid neerslag te analyseren.

Neerslagmeters bij CaTeC:

·         Verschillende typen en meetmethoden
·         Keuze uit meerdere modellen per type
·         Hoogstaande kwaliteit

 Heeft u verder vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze meters? Neem contact met ons op!
Lees meer Toon minder
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}