%RV-T transmitters, div.vochtparameters, wandmodel

TypeEE310-T1
Artikelnummer6103200
%RV-T transmitters, div.vochtparameters, wandmodel
EE310 serie:  Een industriële serie van multifunctionele digitale relatieve vochtigheid en temperatuur transmitters .

Naast de Relatieve vochtigheid en Temperatuur zijn ook berekende waarden voorhanden zoals: Dauwpunt, Absolute vochtigheid, Mixing Ratio en Natte bol temperatuur.

Uitgangen: Analoog, Digitaal RS232, RS485 (Modbus) en ethernet.
Optioneel uit te rusten met een Multi functioneel grafisch display en datalogging mogelijkheden.
FabrikantEE
High End Relatieve vochtigheid en temperatuur transmitter voor veeleisende proces condities.
De EE310, de opvolger van de populaire EE31 industriële relatieve vochtopnemer is verder geoptimaliseerd voor veeleisend proces omstandigheden.
Naast de uiterst nauwkeurige meting van relatieve vochtigheid en temperatuur calculeert de transmitter ook alle afgeleide paramaters zoals ;
Dauwpunt, Absolute vochtigheid, Mixing ratio etc.
In de EE310 serie zijn verschillende modellen opgenomen voor; Wall mount, Duct mount en modellen voor hoge temperaturen en hoge druk omstandigheden.
De robuuste behuizing is ontworpen voor eenvoudige montage en onderhoud.
De meetwaarden kunnen worden aangesloten op randapparatuur d.m.v twee analoge uitgangen en/of een digitale Modbus RTU uitgang.
Optioneel is een fraai grafisch kleuren scherm beschikbaar waarmee optimaal gebruik kan worden gemaakt van de datalogging mogelijkheden van de EE310.
Met behulp van de bijgeleverde configuratie software kan de gebruiker alle gewenste instellingen zelf eenvoudig configureren (via een USB interface).