[Advisering op basis van ....]

Advisering op basis van applicatie kennis

Catec b.v. (Wateringen) is exclusief importeur voor de Benelux van een brede lijn meetinstrumenten en sensoren. De kern van de instrumentatie is gericht op het meten van klimaatparameters en het registreren en analyseren van meetsignalen.
Ons team van applicatie en product specialisten staat tot uw beschikking!

Leer ons kennen
[Het laatste nieuws]

Het laatste nieuws

Meer Nieuws en Blogs

11 april 2022

Meer weten over meten: Groeilicht

Planten zetten licht, water en CO2 om in zuurstof en plantmateriaal, zoals fruit, hout, blad en nog veel meer. Het is een wonderbaarlijk en complex proces en bijna elke plant doet het net wat anders. Om het maximale uit een plant te halen moet er een balans gevonden worden tussen water, CO2 en licht. Om het juiste balans te vinden en te behouden, moet er gemeten worden. In dit stuk gaan we verder in hoe men tegenwoordig licht meten voor planten.

Lees meer
28 februari 2022

Groenten en fruit opslag klimaat

Om het hele jaar door seizoensgebonden groenten en fruit aan te bieden, moet het fruit enkele maanden worden bewaard. In de commerciële landbouw worden hiervoor gasdichte opslagruimten met een gecontroleerde atmosfeer (CA) gebruikt.

In CA-opslag worden de temperatuur, vochtigheid en samenstelling van de opslagatmosfeer nauwkeurig bewaakt en gecontroleerd.

Lees meer
[Catec]
[EE Elektronik]
[Li-Cor]
[Apogee merk]
[Thies merk]
[Grant logo]
[TSI merk]
[Truebner logo]
[Hontzsch logo]
[Fourtec]
[Hanwell logo]
[Micro Hybrid]
[Psidac logo]
[Eltek logo]
[DK logo]
[Bacharach logo]
Bel mij terug verzoek
  • {{error}}