CaTeC, leverancier van Meet-instrumentatie, Sensoren en Datalog-systemen.

CaTeC b.v. (Wateringen) is exclusief importeur voor de Benelux landen van een brede lijn meetinstrumenten en sensoren.

De kern van de instrumentatie is gericht op het meten van klimaatparameters, zowel voor Industrie, HVAC, R&D, Meteorologie en het Milieu. Voor het meten en registreren van de parameters heeft CaTeC een groot assortiment Dataloggers en Draadloze meetsystemen.

 Het instrumentatie pakket bestaat uit opnemers, sensoren, analysers, dataloggers en transmitters voor diverse parameters zoals: Relatieve vochtigheid, dauwpunt, CO2, temperatuur, wind, neerslag, druk, luchtsnelheid, luchtdebiet, licht, stof en deeltjes, zicht, bodem vochtigheid, methaan en plant-fysiologische parameters. Daarnaast levert CaTeC b.v. wetenschappelijke meetinstrumentatie voor klimaatonderzoek, zoals onderzoek naar broeikasgassen (CO2 en Methaan).

CaTeC b.v. heeft een uitgebreide kalibratie en service afdeling voor het onderhoud en de kalibratie van bovengenoemde meetapparatuur en parameters.

Nieuwe producten

LogBox serie
LogBox Connect BLE datalogger, 3x analoog/1x digit.
De LogBox is een universele datalogger uitgerust met digitale en analoge ingangen en voorzien van USB en Bluetooth communicatie mogelijkheden.
Besturings App. te downloaden draadloze via de Google Playstore te gebruiken met mobiele telefoon of tablet.
bekijk product
EE600 serie drukopnemers
druktransmitter 0-1000 Pa
De EE600 serie verschildrukopnemers zijn met name ontwikkeld voor HVAC toepassingen.
Drukbereiken zijn instelbaar en de opnemers beschikken over diverse analoge uitgangen.
Ideaal voor luchtbehandelingssystemen en filter metingen.
bekijk product
EE8915-wand uitvoering
CO2 transmitter, gecompenseerd, 0-2000ppm, 0-10V, connector
Compacte CO2 transmitter met een unieke compensatie voor barometrische druk, temperatuur en relatieve vochtigheid door geïntegreerde sensoren voor deze parameters.

De transmitters zijn ontwikkeld voor personen vervoer applicaties zoals treinen, trams en bussen en voldoen aan de Europese richtlijnen voor railvervoer.

Diverse analoge uitgangen en aansluitmogelijkheden.
bekijk product
LI-6800 Portable Photosynthesis System
Draagbaar fotosynthese systeem, clearleaf chamber

Een compleet draagbaar systeem voor meting van fotosynthetische gasuitwisseling bij planten, met alle toebehoren voor metingen in het laboratorium en veld. Dit pakket is ideaal voor metingen in natuurlijke lichtcondities door middel van een transparante meetkamer.

bekijk product