CaTeC, leverancier van Meet-instrumentatie, Sensoren en Datalog-systemen.

CaTeC b.v. (Wateringen) is exclusief importeur voor de Benelux landen van een brede lijn meetinstrumenten en sensoren.

De kern van de instrumentatie is gericht op het meten van klimaatparameters, zowel voor Industrie, HVAC, R&D, Meteorologie en het Milieu. Voor het meten en registreren van de parameters heeft CaTeC een groot assortiment Dataloggers en Draadloze meetsystemen.

Het instrumentatie pakket bestaat uit opnemers, sensoren, analysers, dataloggers en transmitters voor diverse parameters zoals: Relatieve vochtigheid, dauwpunt, CO2, temperatuur, wind, neerslag, druk, luchtsnelheid, luchtdebiet, licht, stof en deeltjes, zicht, bodemvochtigheid, methaan en plant-fysiologische parameters. Daarnaast levert CaTeC b.v. wetenschappelijke meetinstrumentatie voor klimaatonderzoek, zoals onderzoek naar broeikasgassen (CO2 en Methaan).

CaTeC b.v. heeft een uitgebreide kalibratie en service afdeling voor het onderhoud en de kalibratie van bovengenoemde meetapparatuur en parameters.

Nieuwe producten

CO2 display
CO2 en Temperatuur display
Het KCD-2000 display is een mooi afgewerkt display (regelaar) met een metalen basisplaat, voor het weergeven van de omgeving -
Temperatuur en -CO2 waarden
.
bekijk product
Leaf Porometer
Porometer
Met de LI-600 porometer kunt u binnen 15 tellen de stomatale geleiding, transpiratie, blad temperatuur en meer van de plant meten. Daarnaast heeft de LI-600 een barcode/QR-code scanner om handig de metingen te structureren. Als u snel gedetailleerde informatie van uw planten wilt hebben is de LI-600 porometer het ideale instrument. 
bekijk product
EE872-2000ppm
CO2 voeler 0-2000 ppm, 0-10V/4-20mA
Uitgerust met barometrische druk, Temperatuur en %RV compensatie

De EE872 is een robuuste CO2 sensor die is uitgerust met een nieuwe generatie CO2 meetcel die gecompenseerd is voor de omgeving condities van de applicatie waarin de sensor wordt toegepast.
De CO2 opnemer is voorzien van een robuuste behuizing van kunststof of Stainless Steel met een PTFE filter of een optioneel H2O2 filter. 
Standaard uitgerust met analoge uitgangen (4-20mA, 0-10V) of een digitale Modbus uitgang.

Uitwisselbare CO2 meetcel maakt kostbare en bewerkelijke kalibraties overbodig. 
bekijk product
CPS-6000 systeem
Master touch Screen CPS 6000 Ruimte druk systeem
Het CPS6000 systeem is een monitoring systeem voor het bewaken van de verschildruk tussen verschillende ruimten.

Het systeem bestaat uit compacte vlakke touchscreen displays die via een intern ModBus communiceren met de verschildrukopnemers.
Het systeem is vrij configureerbaar en biedt oplossingen voor iedere vorm van ruimtedruk controle en besturing.

Meest flexibele oplossing voor; Operatie kamers, Patienten kamers, Isolatie ruimten en Cleanrooms.

bekijk product